Cine suntem?! O sa incercam sa surprindem macar esenta, ca suntem prea "colorati" sa fim cuprinsi intr-o pagina web. .


Despre noi.

D in 2013 pana in prezent am strans in traista cateva sute de evenimente mici, mari, tematice, patriotice, etc. Evenimente in care am avut mirese care au rasuflat usurate, copii sturlubatici, dar gata sa intre in lumea adultilor, nou-nascuti care au pasit in lumea asta pe petale de trandafiri, localuri noi care si-au primit clientii cu baloane colorate si promisiunea unei vieti mai bune. Numitorul comun ai tuturor celor mentionati am fost noi.

NOI= echipa tanara, plina de viata, plina de idei,dar si idealista.

NOI= punem huse/ strangem huse, fundite, fluturasi, sfesnice, umflam baloane, facem arcade, ne urcam pe scari sa prindem drapaje si cateodata mai facem si cartofi prajiti ca ni se face foame :D

NOI= oamenii care stiu ce au de facut, oameni care fac sedinte de brainstorming ore in sir, oameni care au participat la cursuri de specialitate doar ca sa aiba in dotare tot arsenalul de cunostinte ca sa faca totul pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie DIVIN.

O mica parte de istorie.

C onceptul a fost pus pe picioare de catre Stan Lucian, absolvent al Facultatii de Matematica Informatica din cadrul Universitatii Craiova , care a venit cu o abordare proaspata si noua pe piata organizarii evenimentelor din judetul Gorj.

Sustinut de la inceput de mama sa, Marcela Stan, participanta la numeroase workshop-uri si specializata in arta floristica, cei doi au pus baza unei echipe frumoasa si dornica de afirmatie.

Fiind prima agentie full service din judet, ne-am permis sa venim cu idei multe, noi si indraznete ca sa ne asiguram ca oferta este pe masura cererii si nu numai.


Noi si florile.

D in punctul nostru de vedere fiecare nunta spune o poveste unica si personalizata, per ansamblu si in detalii care trebuie sa fie coerente intre ele, pentru ca mirii sa simta ca evenimentul acela este "despre ei". Stim ca doriti o nunta ALTFEL, va invitam sa descoperim impreuna acele detalii sau sclipiri care va vor face nunta memorabila. Colaborarea noastra preferam sa inceapa cu o poveste si o cafea.

Noi va propunem solutii florale inspirate, creative si, mai ales, potrivite voua si evenimentului pe care il construim impreuna.Fugim de clisee si credem ca aranjamentele florale trebuie abordate cu originalitate, de la compozitie, forma si pana la locul in care sunt amplasate.